HIGHWAY STARS 16 JUNI

HIGHWAY STARS:

Det blir en konsert med Highway Stars i Uppsala i år. Fredagen den 16 juni står Highway Stars på Flustrets utomhusscen.

Förutom ordinarie biljetter så släpps det ett mycket begränsat antal VIP-biljetter som berättigar till egen entré före kö, tillgång till balkongen, ett glas bubbel och enklare tilltugg.

”Vi är glada att nu kunna tillkännage att 70-talsgruppen Highway Stars återigen kommer att återförenas för en kväll och tillsammans med sina fans bjuda på en resa till 70-talets bästa somrar. Sommarn som aldrig säger nej! Ni vet, då en Top Hat kostade 1:50 och en burk mellis 3:25 på Konsum. En annan tid, en annan värld. Minnen av sol, vind och vatten och grisfester i ständig solnedgång.
För alla ni som var med under 70-talet och vill återuppleva ännu en kväll i årtiondet då människan stod på toppen av sin utveckling, då världen balanserade på platåsko och då discomusiken, glamrocken och schlagern var bättre än någonsin. Och för alla er som inte var med … men vill få en hint om hur det var. Kom, var med, vittra garderoben och dressa upp i finaste 70-talsstassarna. Let’s bump!
Under fem år har Highway Stars återförenats sista helgen i januari och tillsammans med alla fans bjudit på årets party. I år flyttar vi fram festen till en start på sommaren.
Den 16 juni kliver Highway Stars ut på Flustrets utomhusscen och bjuder på en lång het partykväll. Vi vill se dig där tillsammans med alla polare. Join the party, folks!”

Dörrarna öppnar: 19:00
Live på scen: 21:00
Åldersgräns: 20 år

Comments are closed.