MANGE SCHMIDT med vänner!

Mange Schmidt & Vänner
Skvallborg – fredag 28 april 22-03
Åldersgräns: 25 år

Biljetter köper du via Tickster.com

Den klassiska Valborgshelgen har precis blivit ännu roligare. Nu står det klart att Mange Schmidt, känd för sina episka Valborgsfiranden i stan, återvänder till Uppsala och Flustret för vad som har potential att bli en legendarisk festkväll.

Mange Schmidt är artisten som tog hela Sverige med storm när landsplågan ”Glassigt” svepte över landet. Denna multiplatinumsäljande singel följdes upp av minst lika populära ”Giftig” och efter det har klassiker som ”Jag Talar Ut”, ”Inget Att Förlora”, ”Ledig”, ”Allvarligt Talat” och ”Partypatrullen” feat Miss Inga spelats på radio och dansgolv under mer än ett decennium. Mange är fortfarande en publikfavorit med stark scennärvaro och har ett bra tempo på scen med mycket allsång och positiv stämning. År ut och år in fortsätter Mange och hans gäster på scen även vara studenternas favorit och det finns nog ingen på landets universitet som aldrig hört en Mangelåt :-)

Utöver musiken har Mange skrivit en prisbelönt matbok om StreetFood och är tillsammans med bl a Timbuktu, en av grundarna bakom nya falafelserveringen MALMØ inne på K25 i Stockholm.

Gillar du att ha kul när ”fredan är slut och du ska gå ut”? Då ska du inte missa Manges liveshow!

På scenen kommer vi även se sveriges hetaste Drag Queen – Miss Inga och legendariska DJ Viet-Naam!

Comments are closed.